tisdag 17 februari 2009

Thomas Di Leva till Mx Rockbar












MX Rockbar 13 Mars 2009 kl. 19:00

Di Leva - Låt kärleken växa

Under hösten har Thomas Di Leva gjort stor succé med sin föreställning ”Låt kärleken växa”. Det har gjorts 25 föreställningar runt om i landet varav flertalet varit utsålda. Nu blir det en fortsättning efter årsskiftet.

Redan sedan starten 1982, då debutalbumet Marginal Cirkus släpptes, har Thomas Di Leva varit en av Sveriges färgstarkaste artister. Han har alltid varit glasklar i sitt budskap om att sprida kärlek, frid och lycka för alla levande varelser.

Vi har senaste åren blivit vana att se honom i stora påkostade arenaföreställningar, men nu har han visat hur man gör han en intim, personlig och genomarbetad magisk föreställning. Föreställningen har varit en stor succé under hösten och hyllats i en lång rad tidningar och många har inte lyckats få tag i biljetter.

Nu görs det en fortsättning efter årsskiftet med ytterligare 20-talet föreställningar. Föreställning blir delvis omarbetad inför nypremiären i Västerås Konserthus den 26 februari. Föreställningen kommer precis som under hösten att innehålla mycket tänkvärt såsom kärlekens gåvor och tal, musikens mirakel, sagans magi och oändligt mycket mera, men självklart också några av hans allra starkaste sånger.
(Från MX Rockbars hemsida)

4 kommentarer:

Monica sa...

Jaaaaaaaaa! Jag har biljett och skall dit!

Martin Olsson sa...

Vi ska försöka gå dit. Ses kanske?

Monica sa...

Vem vet? Vore kul att få ett ansikte på Martin!

Martin Olsson sa...

Om jag inte kommer kan du alltid leta upp mig på Facebook.

 
Bloggtoppen.se